Интернет плащания и правна информация

Аква клуб Котвата, с адрес гр. Сапарева баня, ул. Германея 38, се управлява от: Рила Мегатур  ООД, ЕИК 200010555, със седалище гр. София, ул. Славище бл.1 и МОЛ: Борислав Богданов и Иван Илчев, 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ 

Посетителите на Аква клуб Котвата могат да разглеждат дигитално меню чрез сайта на комплекса.

Потребителят може да се регистрира. За извършване на регистрацията Потребителят натиска бутона „Регистрация“ и предоставя следните си данни: име и фамилия, телефон, електронен адрес (email) и въвежда парола. След като въведе необходима информация, Потребителят следва да натисне бутон “Регистриране”. С попълване на данните за регистрация и натискане на бутон “Регистриране“, Потребителят заявява, поставяйки отметка в съответното поле, че е запознат и приема настоящите общи условия. При извършване на регистрация Ползвателят се задължава да предостави верни, пълни и актуални данни.  

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДОСТАВЧИКА 

Рила Мегатур ООД се задължава да полага дължимата грижа за предоставяне на ПОТРЕБИТЕЛЯ на качествени услуги. 

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ е дал съгласието си, Рила Мегатур ООД има право да изпраща търговски съобщения до ПОТРЕБИТЕЛЯ, включително чрез услугата „Електронна пощенска кутия”, с цел да предложи информация и реклами относно свои стоки и/или услуги, да прави запитвания по най-различни въпроси, да провежда анкети и други. 

 

РАЗПЛАЩАНИЯ 

При посещение на сайта на  Аква клуб Котвата, можете да направите своята поръчка на място чрез дигиталното меню и да заплатите вашите продукти с дебитни и кредитни карти VISA и MASTERCARD, международни дебитни и кредитни карти VISA Electron, VPAY( с брандовете на VISA и MasterCrad ), национални дебитни карти MAESTRO. Вашето плащане се обработва в реално време, няма забавяне на поръчката и плащанията са без допълнителни такси! 

Плащанията се обработват чрез виртуален ПОС терминал, който поддържа последните програми за сигурност на MasterCard (MasterCard SecureCode) и VISA (Verified by VISA). Това са допълнителна защита при онлайн пазаруване, като е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D автентификация. Ако притежавате дебитна или кредитна карта, попитайте Вашата банка издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD, и регистрирайте Вашата 3-D парола за по-сигурни онлайн разплащания. 

Моля обърнете внимание, че Трегер ООД нямаме достъп до и не записва въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане – номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола, секретен код за онлайн разплащане с дебитна карта MAESTRO. 

Възможните методи за плащане в Аква клуб Котвата са:  

  1. Онлайн плащане с кредитни и дебитни картив следните стъпки: 
  2. След като изберете продуктите, които искате да поръчате, финализирайте сделката с кликване на бутон „ПЛАЩАНЕ”. Ще бъдете прехвърлени на защитения SSL платежен сървър, където се извършва онлайн разплащането. 
  3. Избор на карта, с която ще извършите плащането За завършване на плащането, следва да попълните необходимите данни – Картодържател, Номер на картата, Валидна до и CVV2/CVC2 код. 
  4. За финализиране на плащането с дебитна или кредитна карта може да е необходимо да въведете „Секретен код„ за онлайн разплащания. След като сте попълнили поле „Секретен код„, натискате бутон „плащане„ за финализиране на онлайн разплащането. Ако Вашата кредитна или дебитна карта е допълнително защитена с 3-D парола SecureCode за карти с логото на MasterCard и Verified by Visa за разплащания в Интернет ще бъде необходимо да въведете паролата за 3D автентификация преди да финализирате онлайн плащането. Вашият CVV2/CVC2 за плащания по Интернет е изписан на гърба на картата Ви, в полето за подпис. Кодът е последните три цифри от изписания там номер. 
  5. Плащане с кредитни и дебитни карти чрез физически ПОС терминал предоставен от персонала на хотела.

В случай на онлайн плащания с карта /дебитна или кредитна/ Аква клуб Котвата не е и не може да бъде подведен под отговорност за никакви други допълнителни разходи, понесени от ПОТРЕБИТЕЛЯ, включително, но не само на таксите за превалутиране, прилагани от банката издател на неговата карта, ако валутата на издаването й се различава от BGN. 

Всички цени, обявени в електронния магазин са в български лева /BGN/, с включен ДДС. 

 

ДОСТАВКА, АНУЛАЦИИ, РЕКЛАМАЦИИ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ 

Доставки извън обекта 

Аква клуб Котвата не извършва доставки извън територията на обекта. 

Политика по анулации 

Поръчката може да бъде отказана от клиента, съответно плащането възстановено, само при своевременен отказ (в рамките на 5 минути от поръчката) от страна на клиента и незабавното уведомяване на персонала на комплекса.  

Политика по рекламации 

Рекламацията се предявява след доставката на поръчката и откриване на несъответствието на доставеното с поръчаното, като несъответствието трябва да бъде открито и заявено преди доставеното да е компрометирано. В случай, че рекламацията се приеме за основателна от ДОСТАВЧИКА, то същият дължи възстановяване на сумата или доставка на първоначално поръчания артикул. При рекламация на качеството на доставеното, служител/и на Рила Мегатур ООД разглежда рекламацията. Рекламация за неизползвана услуга заради метеорологични условия или аварии не се приема.

Политика за възстановяване на суми 

В случай, че рекламацията за несъответствие в поръчката се приеме за основателна от ДОСТАВЧИКА, то същият дължи възстановяване на сумата на поръчката на ПОТРЕБИТЕЛЯ по посочена от него банкова сметка. 

*При несъответствие между българския и английския текст ще се зачете българският текст.